Доставка и плащане

Основен приоритет за нас  е да направим Вашето пазаруване възможно най-лесно, ефикасно и удовлетворяващо!

Екипът на krasiva-sega.com изпълнява доставки до цяла България. Всички пратки в рамките на страната се извършват от куриерска фирма Еконт с опция Преглед и Тест, което ви позволява да пробвате на място избраните от вас артикули. Доставката се извършва до точен адрес или до офис на Еконт във вашето населено място. Всички доставки на поръчки от krasiva-sega.com са БЕЗПЛАТНИ за цялата страна.

Поръчки, направени до 16:00 часа, се обработват и изпращат на същият ден и пристигат при Вас на следващият ден. Всички поръчки направени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник. Отбелязваме,че е възможно забавяне на доставката в случай на променено работно време и/или празнични дни. За актуална информация и дни за доставка, моля посетете сайта на Еконт. Krasiva-sega.com не носи отговорност за забавяне на пратките поради причини, извън нашата дейност.

1. След като в krasiva-sega.com постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя със съобщение на електронната му поща за успешно приетата поръчка.

2. Доставки се извършват само на потвърдени по телефона поръчки.

3. Доставчикът използва за доставки куриерска фирма Еконт Експрес, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа.

4. Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка.

5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Еконт Експрес в съответния град.

6. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Еконт Експрес да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Доставчикът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

7.  Заплащането на поръчаната стока може да се извърши:

  • С “Пощенски Паричен Превод”  – плащане в брой на куриера при доставката;
  • Чрез банков превод по посочена от Доставчика банкова сметка;
  • Чрез Pay Pal.

8. За всяка поръчана стока Потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя по усмотрение на Доставчика.

9. Всички цени са в български лева (BGN), с отразена крайна цена. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и ВКЛЮЧВАТ разходите за доставка.

10. При поръчка на стойност над 100,00лв. Потребителят ползва 5% търговска отстъпка. При поръчка над 200,00 лв. Потребителят има право на 10% търговска отстъпка от стойността на направената поръчка. Отстъпката не важи за продукти с намаление!